Goedkope taxi Brussel Luchthaven

Als u op zoek bent naar een goedkope taxi om Brussels Airport te bereiken, dan staat Ecotaxi2airport voor u klaar! Wij bieden redelijk geprijsde transfers naar Brussels Airport, 24 uur per dag, en garanderen een vaste vooraf bepaalde prijs. Waar u zich ook bevindt in België, wij zullen u snel, veilig en voordelig naar het grootste vliegveld van België vervoeren. Met Ecotaxi2airport weet u altijd de prijs bij het boeken, zodat u geen verrassingen krijgt. Bereken direct de vaste prijs en reserveer uw taxi of taxibus naar Brussels Airport!

Reserveer uw taxi snel!

Taxi met Vaste Prijs

Boek een taxi tegen een vooraf bepaalde prijs, zonder onverwachte kosten achteraf.

Veilige en Directe Deur-tot-Deur Service

Onze chauffeurs nemen de snelste route mogelijk, zorgen voor uw veiligheid en brengen u naar uw bestemming.

Gelicentieerde en Professionele Chauffeurs

Onze ervaren chauffeurs zijn goed bekend met de routes en bieden uitstekende service.

Goedkope transfer naar Brussels Airport

Wilt u vanuit België naar Brussels Airport (ook bekend als Zaventem Airport) reizen met een taxi? Natuurlijk wilt u niet te veel betalen, maar u wilt wel de zekerheid van een ervaren chauffeur die u comfortabel en veilig vervoert. Zoek niet verder. Met competitieve prijzen en ervaren chauffeurs halen we u op vanaf elke locatie in België en bieden we u een aangename reis naar Brussels Airport. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig op de luchthaven aankomt, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht.

Our vehicles fleet

Mini bus


Book now

Business Car


Book now

Travel Bus


Book now

Van Car

 


Book now

Wat kost een taxi naar Brussels Airport?

Een rit naar Brussels Airport vanuit België is een behoorlijke afstand. Men zou kunnen denken dat zo'n lange transfer gepaard gaat met een flinke prijs, en dat is waar bij bepaalde taxibedrijven. Bijvoorbeeld, een taxirit van Amsterdam naar Brussels Airport kan u €550 kosten. Maar met Ecotaxi2airport kunt u aanzienlijk besparen. Hier zijn enkele voorbeeldtarieven voor een taxi naar Brussels Airport vanuit verschillende locaties in België:

 • €46,4 van Leuven naar Brussels Airport
 • €69,6 van Antwerpen naar Brussels Airport
 • €91,8 van Gent naar Brussels Airport
 • €144,6 van Brugge naar Brussels Airport

Benieuwd naar de kosten van een taxi naar Brussels Airport vanaf uw adres? Klik op 'Nu boeken' en vul de gevraagde informatie in. U kunt de kosten bekijken in de tweede stap van het boekingsformulier!

Voordelen van Onze Goedkope Taxi's en Shuttles op Brussels Airport

Op zoek naar een plezierige ervaring? Ecotaxi2airport biedt u ervaren shuttlechauffeurs die u vergezellen in een luxueus voertuig, met de hoogste professionaliteit en naleving van hoge standaarden. Onze kernwaarden omvatten beschikbaarheid, stiptheid en discretie als het gaat om shuttlevervoer naar Brussels Airport.

 • Vaste prijs, geen verrassingen
 • Privé deur-tot-deur service
 • Flexibele betaalmogelijkheden: online of contant
 • Taxidienst naar Brussels Airport
 • Premium en comfortabele voertuigen
 • Zeer voordelig voor groepsreizen
 • Privéchauffeur met expertise
 • Ruime keuze aan voertuigopties voor verschillende budgetten
 • Vaste prijs shuttletransfers naar Brussels Airport

Reizen in groep heeft een groot voordeel - gedeelde kosten! Profiteer van de expertise van onze professionele chauffeurs en geniet van een goed onderhouden Multivan shuttle tegen een ongelooflijk voordelig vast tarief. We houden voortdurend onze concurrenten in de gaten om ervoor te zorgen dat we u de meest competitieve prijzen in de markt bieden.

Why Choose Us

Luchthavenvervoer

Ecotaxi2airport biedt betrouwbaar en naadloos, probleemloos vervoer van en naar de luchthaven.

24/7 beschikbaar

Toegankelijk rondom de klok, zijn onze diensten altijd beschikbaar, elk uur, elke dag, om ervoor te zorgen dat uw behoeften altijd en overal worden vervuld.

Internet WiFi

Blijf verbonden onderweg met onze exclusieve reis-WiFi, waarmee u naadloze toegang tot internet heeft, waar u ook bent.

Van deur tot deur

Ecotaxi2airport biedt naadloze taxiservice vanaf uw voordeur naar uw bestemming met onze exclusieve deur-tot-deur taxiservice.

Waarom Kiezen voor Ecotaxi2airport voor Uw Reis naar Brussels Airport?

Ecotaxi2airport betrouwbare en betaalbare taxiservices aan te bieden aan onze klanten. Ongeacht de afstand die u moet reizen, zorgen wij voor een naadloze reis van het ene punt naar het andere punt. Onze toewijding is om professionele en punctuele service te bieden tegen een redelijke prijs. We kunnen u naar elke gewenste bestemming vervoeren, zowel internationaal als binnen België.

 • Vooraf vaste prijzen
 • Professionele en beleefde service
 • Concurrerende tarieven
 • Respectvolle chauffeurs

Boek een goedkope taxi naar Brussels Airport vanaf elke locatie in België via Ecotaxi2airport.