Brussel Luchthaven Taxi Service

Als u naar Brussels Airport reist of ervandaan komt, is de heen- en terugreis een van de belangrijkste aspecten. Een betrouwbare en efficiënte taxiservice kan een grote invloed hebben op uw reis. Ecotaxi2airport is een van de toonaangevende taxibedrijven voor Brussels Airport. Ons doel is om onze passagiers een probleemloze en comfortabele rit te bieden.

Onze moderne voertuigvloot

Bij Ecotaxi2airport zijn we trots op onze moderne en comfortabele voertuigvloot. We begrijpen het belang van reizen in stijl en comfort, daarom hebben we onze voertuigen zorgvuldig geselecteerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu alleen reist of in een groep, wij hebben de perfecte transportoplossing. Onze vloot omvat verschillende voertuigen, zoals sedans, SUV's en ruime busjes. Alle voertuigen worden regelmatig onderhouden voor optimale prestaties en veiligheid. Uw comfort staat bij ons voorop, daarom bieden wij schone en goed uitgeruste voertuigen om uw reis aangenaam te maken.

 • Economy Class
 • Business Class
 • First Class Limousine
 • Economy Van
 • Business Van
 • Economy Van Plus

Professionele en ervaren chauffeurs

Wanneer u kiest voor Ecotaxi2airport, kunt u rekenen op het hoogste niveau van professionaliteit van onze ervaren chauffeurs. We begrijpen dat uw veiligheid en tevredenheid onze topprioriteit zijn, en onze chauffeurs zijn getraind om uitzonderlijke service te bieden. Onze chauffeurs hebben uitgebreide kennis van de regio Brussel en kennen de beste routes om een snelle en efficiënte transfer naar de luchthaven te garanderen. Punctualiteit heeft voor hen de hoogste prioriteit, zodat u altijd op tijd op uw bestemming in Brussel aankomt. U kunt vertrouwen op hun kennis en ervaring om het verkeer te navigeren en een vlotte en probleemloze reis met ons te bieden.

Our vehicles fleet

Mini bus


Book now

Business Car


Book now

Travel Bus


Book now

Van Car

 


Book now

Concurrerende prijs

Bij Ecotaxi2airport geloven we in het bieden van concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de service. We begrijpen dat betaalbaarheid essentieel is, vooral als het gaat om luchthaventransfers. We hanteren een transparante prijsstructuur zonder verborgen kosten of verrassingen. Onze prijzen zijn ontworpen om waar voor uw geld te bieden. Het bedrag dat u ziet bij het boeken is het uiteindelijke bedrag dat u betaalt, dus we bieden u zekerheid. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze diensten kosteneffectief zijn, met behoud van de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

 • €46,4 Brussels Airport naar Leuven
 • €69,6 Brussels Airport naar Antwerpen
 • €91,8 Brussels Airport naar Gent
 • €144,6 Brussels Airport naar Brugge

Why Choose Us

Airport Transfer

Ecotaxi2airport provide Reliable andr Seamless, Hassle-Free Transportation to and from the Airport.

Availabe 24/7

Accessible round the clock, our services are readily available every hour, every day, ensuring your needs are met anytime, anywhere.

Internet Wifi

Stay connected on the go with our exclusive travel WiFi, ensuring seamless internet access wherever you roam.

Door To Door

Ecotaxi2airport offers Seamless taxiservie from your doorstep to your destination with our exclusive door-to-door taxi service.

Handig boekingsproces

Het boeken van een taxi bij Ecotaxi2airport is snel, gemakkelijk en handig. Ons gebruiksvriendelijke online platform stelt u in staat om uw reservering in eenvoudige stappen te maken. Zo werkt het:

 • Bezoek onze website.
 • Voer uw ophaallocatie, bestemming en vluchtinformatie in.
 • Selecteer het type voertuig dat aan uw behoeften voldoet.
 • Kies eventuele extra services of voorkeuren.
 • Controleer de tariefgegevens en bevestig uw boeking.
 • Ontvang directe bevestiging en alle benodigde gegevens via e-mail.
 • Ons boekingssysteem is 24/7 beschikbaar, zodat u uw luchthaventransfers handig kunt plannen.
 • We hebben alles gedekt, of u nu vooraf boekt of direct vervoer nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een taxi bij Ecotaxi2airport?
Het boeken van een taxi bij Ecotaxi2airport is eenvoudig. Bezoek gewoon onze website of download onze mobiele app, voer uw ophaal- en afleverlocaties in, vluchtinformatie, kies een voertuig, controleer de tariefgegevens en bevestig uw boeking. U ontvangt direct een bevestiging via e-mail.
Kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn boeking?
Ja, u kunt wijzigingen aanbrengen in uw boeking. Neem zo snel mogelijk contact op met ons klantenserviceteam om eventuele noodzakelijke wijzigingen door te geven.
Geldt er een wachttijdtoeslag?
Ja, er kan een wachttijdtoeslag gelden voor vertragingen die de afgesproken wachttijd overschrijden. De wachttijdtoeslag kan variëren afhankelijk van de duur van de vertraging.
Zijn de prijzen vastgesteld of op de meter?
Onze prijzen zijn vastgesteld, waardoor er transparantie is en er geen verrassingen zijn. Het tarief dat u tijdens het boekingsproces ziet, is het uiteindelijke bedrag dat u zult betalen.
Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?
We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards en online betalingsplatforms. Raadpleeg onze website of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.