Taxi van Brussel Luchthaven naar Gent

Welkom bij Ecotaxi2airport, de toonaangevende taxiserviceprovider die comfortabele en betrouwbare transfers aanbiedt van Brussels Airport naar de prachtige stad Gent. We zijn er trots op dat we u een eersteklas service kunnen bieden die zorgt voor een comfortabele, probleemloze en gedenkwaardige reis. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan klanttevredenheid streven we ernaar uw verwachtingen te overtreffen en een uitzonderlijke reiservaring te bieden. Laat ons u meenemen op een reis die ongeëvenaarde service en uitzonderlijk comfort biedt.

Ervaren en professionele chauffeurs

Wanneer u kiest voor Ecotaxi2airport, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren, gediplomeerde professionals die bekend zijn met de routes tussen Brussels Airport en Gent. Ze zijn toegewijd aan uw veiligheid en welzijn en zorgen voor een vlotte en veilige reis van begin tot eind. Onze chauffeurs stellen uw veiligheid en comfort voorop en zorgen ervoor dat uw reis gemakkelijk en plezierig verloopt. Ze kennen ook de lokale verkeersomstandigheden en kiezen de meest efficiënte routes om u zo snel mogelijk op uw bestemming te brengen. Ga rustig zitten, ontspan en geniet van de reis terwijl onze ervaren chauffeurs behendig de wegen navigeren.

Ons wagenpark

Ecotaxi2airport zet zich in voor milieuvriendelijkheid. Ons moderne, milieuvriendelijke wagenpark rijdt op motoren met een lage emissie, waardoor de uitstoot van koolstof wordt verminderd. Door te kiezen voor Ecotaxi2airport helpt u de luchtvervuiling te verminderen en een groenere toekomst te bevorderen.

 • Executive
 • Executive Drager
 • Vip Auto
 • Taxibus

Our vehicles fleet

Mini bus


Book now

Business Car


Book now

Travel Bus


Book now

Van Car

 


Book now

Betaalbare prijs

We begrijpen de waarde van uw hard verdiende geld. Daarom streven we ernaar betaalbare taxiservices te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze transparante prijsstructuur zorgt ervoor dat u een eerlijke en concurrerende prijs krijgt voor uw rit. Zeg vaarwel tegen verborgen kosten en onaangename verrassingen - met Ecotaxi2airport krijgt u een uitzonderlijke service tegen een prijs die uw budget niet zal belasten.

24/7 beschikbaar

Ecotaxi2airport is dag en nacht geopend en biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxiservice van en naar Brussels Airport. Of uw vlucht vroeg in de ochtend vertrekt of laat in de avond aankomt, hun chauffeurs staan klaar om aan uw vervoersbehoeften te voldoen. Dankzij hun handige beschikbaarheid kunt u rekenen op Ecotaxi2airport voor een comfortabele en stipte rit, ongeacht het tijdstip van de dag.

Why Choose Us

Luchthavenvervoer

Ecotaxi2airport biedt betrouwbaar en naadloos, probleemloos vervoer van en naar de luchthaven.

24/7 beschikbaar

Toegankelijk rondom de klok, zijn onze diensten altijd beschikbaar, elk uur, elke dag, om ervoor te zorgen dat uw behoeften altijd en overal worden vervuld.

Internet WiFi

Blijf verbonden onderweg met onze exclusieve reis-WiFi, waarmee u naadloze toegang tot internet heeft, waar u ook bent.

Van deur tot deur

Ecotaxi2airport biedt naadloze taxiservice vanaf uw voordeur naar uw bestemming met onze exclusieve deur-tot-deur taxiservice.

Voordelen van het vooraf boeken van een taxi van Brussels Airport naar Gent

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het vooraf boeken van een taxi via ons online portaal. Hier zijn enkele voordelen die u kunt genieten wanneer u uw luchthaventransfer vanuit Gent reserveert.

Betaalbaar

Onze tarieven zijn aanzienlijk voordeliger dan de lokale 'op de meter' taxi's in Gent.

Stressvrij

Met onze service hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw chauffeur staat klaar en wacht op u of zal u ontmoeten op uw gekozen aangewezen locatie.

Veilig

We stellen uw veiligheid voorop door taxi's aan te bieden met alleen nieuwe, goed onderhouden voertuigen uit ons wagenpark.

Handig

Ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem maakt het boeken van uw taxiservice van Brussels Airport naar Gent ongelooflijk eenvoudig.

Hoe te boeken bij Ecotaxi2airport?

Het boeken van een taxi bij Ecotaxi2airport is snel en probleemloos. Volg de eenvoudige stappen hieronder om uw transfer van Brussels Airport naar Gent te regelen:

 • Bezoek onze gebruiksvriendelijke website.
 • Voer uw reisgegevens in, inclusief vertrekpunt (Brussels Airport) en bestemming (Gent).
 • Kies het type voertuig dat u nodig heeft, afhankelijk van de grootte van uw groep en uw bagagevereisten.
 • Kies eventuele aanvullende diensten die u nodig heeft, zoals een kinderstoel of extra ruimte voor oversized bagage.
 • Voer uw contactgegevens in en eventuele speciale instructies voor de chauffeur.
 • Bevestig uw boeking en ontvang onmiddellijk een bevestiging met alle benodigde gegevens.
 • Ontspan en geniet van de gemoedsrust dat uw vervoersbehoeften zijn verzorgd.

Veelgestelde vragen

Wat maakt Ecotaxi2airport anders dan andere taxibedrijven voor vervoer van Brussels Airport naar Gent?
Bij Ecotaxi2airport zijn we trots op ons streven naar duurzaamheid. In tegenstelling tot andere taxibedrijven gebruiken we uitsluitend milieuvriendelijke voertuigen in ons wagenpark, waardoor de uitstoot van koolstof wordt verminderd en onze impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Kies voor ons voor een groenere en verantwoordelijkere taxibelevenis.
Hoe zorgt Ecotaxi2airport voor een naadloze en probleemloze reis van Brussels Airport naar Gent?
Bij Ecotaxi2airport stellen we klanttevredenheid voorop. Onze zeer professionele en deskundige chauffeurs zorgen ervoor dat u een veilige en comfortabele rit krijgt. We bieden ook real-time vluchtmonitoring, dus als uw vlucht vertraagd is of vroeg aankomt, passen we onze ophaaltijd dienovereenkomstig aan en garanderen we een stressvrije reis.
Biedt Ecotaxi2airport tijdens de rit nog speciale voorzieningen of diensten aan?
Absoluut! We begrijpen het belang van gemak en comfortAbsoluut! We begrijpen het belang van gemak en comfort. Onze taxi's zijn uitgerust met gratis Wi-Fi, zodat u tijdens uw reis verbonden kunt blijven. Daarnaast bieden we flesjes water en verfrissingen aan, zodat u tijdens de rit van Brussels Airport naar Gent fris en gehydrateerd blijft.
Hoe zorgt Ecotaxi2airport voor transparante en betaalbare prijzen voor onze diensten?
Bij Ecotaxi2airport geloven we in eerlijke en transparante prijzen. Onze tarieven zijn vastgesteld, zodat u geen verborgen kosten of verrassingen tegenkomt. We bieden ook concurrerende prijzen voor luchthaventransfers, zodat u een betrouwbare en kosteneffectieve vervoersoptie krijgt zonder concessies te doen aan de kwaliteit.